Woningbouw


Delnor biedt veiligheidscoördinatie voor bouwplaatsen van particuliere woningen, appartementsgebouwen en gebouwen voor commerciële doeleinden.

In tegenstelling tot wat soms beweerd wordt is veiligheidscoördinatie nog steeds verplicht op kleine bouwplaatsen zoals van particuliere woningen met een totale oppervlakte kleiner dan 500m2. Er is voor deze kleinere werken evenwel een vereenvoudigde regelgeving van toepassing waardoor aannemers en architecten zelf de functie van veiligheids-coördinator kunnen uitvoeren, mits zij uiteraard voldoen aan de voorwaarden. Voor oppervlaktes van 500m2 en groter geldt de algemene regelgeving waarbij een veiligheidscoördinator vanaf de ontwerpfase tot de eerste oplevering aangesteld moet zijn.
G. en H. Wybo - Wybo Bouwwerken
" We konden steeds terugvallen op een vlotte communicatie en vlugge anticipatie op wijzingen in de werken of bij de opstart van dossiers. "
L. Develtere Preventieadviseur Altez
" Delnor zorgde voor een snelle en duidelijke rapportering over de veiligheid van onze bouwplaats en adviseerde ons hoe die te verbeteren tijdens de verdere uitvoering van de werken. "
H. Knockaert en K. Lingier Aannemers
" De postinterventiedossiers werden steeds tijding ingediend, wat ons de kans gaf om deze op een rustige manier met de nodige documenten aan te vullen. "
P. Sabbe Preventie-adviseur MOW
" Op financieel vlak biedt Delnor een goede prijs-kwaliteitverhouding. We blijven zeker met hen samenwerken en bevelen hen uiteraard aan voor andere projecten! "