Wegenwerken


Voor wegenwerken is zowel tijdens de ontwerp- als de verwezenlijkingsfase veiligheidscoördinatie verplicht.

Wegenwerken blijken nog steeds tot heel gevaarlijke situaties te leiden voor zowel de wegenarbeiders als voor derden (voetgangers, fietsers en algemeen verkeer). Het naleven van de veiligheidsvoorschriften is bij dit type werken zowel voor werknemers als de directe omgeving van cruciaal belang. Delnor zorgt in dit geval voor een uitgebreide risicopreventie en correcte toepassing van de voorschriften en signalisatie op en rond de bouwplaats.
G. en H. Wybo - Wybo Bouwwerken
" We konden steeds terugvallen op een vlotte communicatie en vlugge anticipatie op wijzingen in de werken of bij de opstart van dossiers. "
L. Develtere Preventieadviseur Altez
" Delnor zorgde voor een snelle en duidelijke rapportering over de veiligheid van onze bouwplaats en adviseerde ons hoe die te verbeteren tijdens de verdere uitvoering van de werken. "
H. Knockaert en K. Lingier Aannemers
" De postinterventiedossiers werden steeds tijding ingediend, wat ons de kans gaf om deze op een rustige manier met de nodige documenten aan te vullen. "
P. Sabbe Preventie-adviseur MOW
" Op financieel vlak biedt Delnor een goede prijs-kwaliteitverhouding. We blijven zeker met hen samenwerken en bevelen hen uiteraard aan voor andere projecten! "