Renovatieprojecten


Ook renovatiewerken, sloopwerken, verstevigingswerken, onderhouds-, afwerkings- of herstellingswerkzaamheden aan gebouwen worden uitgevoerd door middel van tijdelijke of mobiele bouwplaatsen. Vanaf het ogenblik dat twee of meer aannemers (met inbegrip van bijvoorbeeld leveranciers die op de werf komen leveren), tegelijkertijd of achtereenvolgens activiteiten uitoefenen op de bouwplaats, is er veiligheidscoördinatie verplicht tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase.
G. en H. Wybo - Wybo Bouwwerken
" We konden steeds terugvallen op een vlotte communicatie en vlugge anticipatie op wijzingen in de werken of bij de opstart van dossiers. "
L. Develtere Preventieadviseur Altez
" Delnor zorgde voor een snelle en duidelijke rapportering over de veiligheid van onze bouwplaats en adviseerde ons hoe die te verbeteren tijdens de verdere uitvoering van de werken. "
H. Knockaert en K. Lingier Aannemers
" De postinterventiedossiers werden steeds tijding ingediend, wat ons de kans gaf om deze op een rustige manier met de nodige documenten aan te vullen. "
P. Sabbe Preventie-adviseur MOW
" Op financieel vlak biedt Delnor een goede prijs-kwaliteitverhouding. We blijven zeker met hen samenwerken en bevelen hen uiteraard aan voor andere projecten! "