Bent u op zoek naar een veiligheidscoördinator voor uw bouw- of renovatieproject?


Als onafhankelijk adviesbureau biedt Delnor een volledige en correct uitgevoerde veiligheidscoördinatie voor nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden van woningen, hangars, en allerhande opslagruimtes, grote werken in het kader van openbare aanbestedingen, wegenwerken en zwembadbouw. U kunt onze veiligheidscoördinatie al dan niet combineren met EPB en EPC verslaggeving, en dit voor zowel particulieren als bedrijven.

Delnor beschikt als veiligheidscoördinator over jaren professionele ervaring en een grondige kennis en feeling voor de bouwsector in al zijn aspecten. We volgen uw projecten steeds op met respect voor de deadlines terwijl we onze veiligheidscoördinatie op de bouwwerf uitvoeren met een realistische inschatting van de mogelijkheden, technische haalbaarheden en binnen de grenzen van het voorziene budget.

We bieden u een vlotte samenwerking waarin overleg en communicatie met alle betrokken partijen centraal staan, garanderen regelmatige werfbezoeken, en leveren na de werkzaamheden een overzichtelijk en gedetailleerd postinterventiedossier.

Hebt u vragen over onze diensten of prijzen?
Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.
G. en H. Wybo - Wybo Bouwwerken
" We konden steeds terugvallen op een vlotte communicatie en vlugge anticipatie op wijzingen in de werken of bij de opstart van dossiers. "
L. Develtere Preventieadviseur Altez
" Delnor zorgde voor een snelle en duidelijke rapportering over de veiligheid van onze bouwplaats en adviseerde ons hoe die te verbeteren tijdens de verdere uitvoering van de werken. "
H. Knockaert en K. Lingier Aannemers
" De postinterventiedossiers werden steeds tijding ingediend, wat ons de kans gaf om deze op een rustige manier met de nodige documenten aan te vullen. "
P. Sabbe Preventie-adviseur MOW
" Op financieel vlak biedt Delnor een goede prijs-kwaliteitverhouding. We blijven zeker met hen samenwerken en bevelen hen uiteraard aan voor andere projecten! "