G. en H. Wybo - Wybo Bouwwerken
Delnor leverde ons complete, overzichtelijke en praktisch te gebruiken dossiers voor onze bouwplaatsen. We konden steeds terugvallen op een vlotte communicatie en vlugge anticipatie op wijzingen in de werken of bij de opstart van dossiers. Voor een volledige dossierafhandeling en werfopvolging hanteert Delnor sterke en correcte prijzen. Een voortzetting van onze samenwerking is dan ook vanzelfsprekend!
L. Develtere Preventieadviseur Altez
L. Develtere Preventieadviseur Altez
Delnor zorgde voor een snelle en duidelijke rapportering over de veiligheid van onze bouwplaats en adviseerde ons hoe die te verbeteren tijdens de verdere uitvoering van de werken. Bij de regelmatige werfbezoeken vond steeds een goede interactie tussen de veiligheidscoördinator en het aanwezig personeel plaats. Delnor biedt naar onze mening een scherpe prijs voor de geleverde kwaliteit en ik zou hen zeker aanraden of opnieuw contacteren voor andere projecten.
H. Knockaert en K. Lingier Aannemers
Wij waren zeer tevreden over de inhoud van de dossiers die Delnor aanleverde. De werken werden door de hoge frequentie aan werfbezoeken goed opgevolgd, terwijl Delnor steeds bereid was om ons bij te staan betreffende de veiligheidsadministratie. De postinterventiedossiers werden steeds tijding ingediend, wat ons de kans gaf om deze op een rustige manier met de nodige documenten aan te vullen. De prijs/kwaliteit die Delnor levert is meer dan behoorlijk en we bevelen hen als veiligheidscoördinator zeker aan.
P. Sabbe Preventie-adviseur MOW
Delnor dient telkens complete en overzichtelijke dossiers in op maat van de klant. Ze vormen hierdoor een bruikbaar instrument. Delnor’s jarenlange ervaring op het vlak van veiligheid en projectcoördinatie zorgt voor vlotte samenwerking, correcte afronding van de werfbezoeken en een professionele afhandeling van de dossiers. Op financieel vlak biedt Delnor een goede prijs-kwaliteitverhouding. We blijven zeker met hen samenwerken en bevelen hen uiteraard aan voor andere projecten!